Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Przenieszenie działu do subforum] Diablo

Ray1902

Ankieta  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Diablo jako subforum Diablo III

• Tak.
      4
    • Nie.
      2
    • Nie mam zdania.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zaproponować przenieszenie działu Diablo jako subforum działu Diablo 3.

Po co dwa działy tej samej serii gier na forum? Wydaje mi się, że wystarczy dodać to jako subforum, gdyż dział diablo 2 ledwo co żyje.

Łatwiej mieliby użytkownicy w przeglądaniu forum jak i osoby moderujące działy Diablo.

Opublikowano

Jestem na TAK, gdyż tak jak w dziale Battlefield jest subforum BF3, BF2. To tak samo tu powinno być bo w końcu to też jest wersja Diablo.

@up podobna odp i szybsza o 30 sek xD

Opublikowano

Kokosz chce, aby dział Diablo 3 na MPCforum.pl był centrum hacków, cheatów i botów do tej gry, dlatego jest osobny dział, przynajmniej ja tak sądzę ;)nie :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

kokosz się nie zgodzi;)

Co prawda na początku byli sceptyczni aby do działu Diablo dodać subforum Diablo 3 a tu nagle zrobili nawet osobny dział;)

Miło się zaskoczyłem..

Myślę że tak jest dobrze^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Kokosz chce, aby dział Diablo 3 na MPCforum.pl był centrum hacków, cheatów i botów do tej gry, dlatego jest osobny dział, przynajmniej ja tak sądzę ;)nie :)

Wszystkie działy są o tym, pomyśl.

TO DLACZEGO BF NIE MA OSOBNEGO?. Aha bo to kokosz dodawał dział i on chce tak bo lubi tą gre?. Tak.

Jestem na TAK, gdyż tak jak w dziale Battlefield jest subforum BF3, BF2. To tak samo tu powinno być bo w końcu to też jest wersja Diablo.

@up podobna odp i szybsza o 30 sek xD

Nie tylko, również CoD i inne produkcje.

Ludzie, ułatwiłoby to o wiele.

Specjalnie są dwa osobne działy. Nie jest to błąd administracji, dlatego tez nie widzę sensu, by miało to być zmienione :)

Wiem o tym, ale dział Diablo II ledwo co żyje i można go dodać jako subforum, bo po co dwa działy trzymać.

A tak można jakaś popularna gre z inne mmo dodać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...